4/05/2007

碎肉小麻(辣)

在同一張2.5尺的宜家沙發椅上半睡半醒之際,聽到劉某說,睡過來一點吧。我扮睡著不回應。結果她聲稱睡得很安穩,我則奇蹟地側躺在沙發椅邊緣處,拘束著一個身都沒有翻過了一早——後來我還是把自己的側躺比擬為小龍女睡在繩上——又沒有腰酸背疼。

她睡得很安穩,我就可以安心留在邊緣,這道理和M說要替我洗屎坑來support我去遊行,道理是一樣的。(係呀M,她們把肉麻的話告訴我了,平時你再點扮有型都冇用了。)

9 comments:

M said...

妖, I have an image to preserve架嘛,d女人真係!
咁...即係仲有無屎坑洗?

tsw said...

本來係冇的。我已經洗左。

但,今日佢突然好似塞左咁。灰爆。

M said...

一支通渠佬搞掂佢啦,順手買兩隻曱甴屋,即刻變番少女宿舍。

劉某 said...

我熟睡如豬,原來你卻睡不好!你出聲嘛!

TSW said...

劉某
我的意思是,這樣睡都沒有腰酸背痛,實在是
睡得很好啊。

TSW said...

M:

拿,我唔識泵廁所,亂泵了一輪
佢而家
去水基本上冇問題,但係唔知點解對紙巾好似有d抵制
唔多去
對此有何良方?
通渠佬已經倒左三個刻度落去
好似有效,可以使用,但似乎有手尾未清

請指示

劉某 said...

m,你那天有空陪我去找小樺的廁所?

M said...

一提問, 訓緊覺0既阿媽就即刻起身搵左支通屎坑粉出黎叫我拎俾你。如果你聽晚放工時份方便麻煩sms俾我等我聽朝放入袋。如果嫌麻煩唔想等你可以自己去買, 不過佢個名好衰, 就咁叫「下水道疏通劑」, 英文名"drain opener", 無牌子, $8, 維他命丸咁大樽, 粒粒黎0既, 只要倒哂落去閤埋個蓋唔理佢就得架啦。(老豆好長氣咁講左十萬次叫你唔好踎0係側邊睇因為會「拿」盲對眼喎)

TSW,或鄧小樺 said...


全家出動
我含英咀華啦
明天call你